Realisatie

Bistro

Wat doen we?

Schilderwerk & behang

Plannen voor een make-over van uw interieur? Wij geven advies ter plaatse en streven samen met u naar die perfecte uitstraling van uw interieur.

Winkel / showroom

Bezoek onze showroom en kies uw behang, stoffen, vloerbekleding of gordijnsysteem en geschenkartikelen. Ook de doe-het-zelver kan alle verf, behang, stoffen en gebruiksmaterialen bij ons bestellen.  

Raamdecoratie

Nieuwe gordijnen of raamdecoratie nodig? Wij verdelen en installeren verschillende gordijnsystemen. In ons eigen confectie atelier wordt alles voor u op maat gemaakt. Ook voor tapijten en vaste vloerbekleding kan u bij ons terecht!

Wij bieden totaalservice!

Ontwerp/coördinatie/realisatie = 1 aanspreekpunt!

Door connecties met schrijnwerker, vochtbestrijdingsfirma, electriciën etc.  kunnen we u een vlotte timing en planning garanderen.

Ghyselen Björn

Björn is de zoon van Dirk Ghyselen, kleinzoon van “pepe” Willy Ghyselen en achterkleinzoon van Achiel Ghyselen. Als vierde generatie uit deze schildersfamilie zet Björn de familie ambacht verder. Björn genoot zijn opleiding aan het Technisch Instituut Glorieux in Oostakker, dé schildersschool bij uitstek in die tijd. In 2014 is Björn als zelfstandige gestart naast zijn vader 

Björn en Christine maakten een doorstart.  Ze verkochten hun huis in de Zonnebekestraat en startten hun eigen zaak op een nieuwe locatie in de voormalige dokterswoning van dr. Arsène Van Oost in de Statiestraat 10 in Langemark.

Christine genoot tijdens haar middelbare studies respectievelijk de eerste drie jaar de opleiding Technische Kleding en daarna Bedrijfseconomische Informatica. Een opleiding niet-transparante raamdecoratie in Syntra West Roeselare volgde later voor de vervollediging.

 

Breng ons een bezoekje!

Kom langs in onze winkel om kennis te maken met ons ruime aanbod stoffen, behangpapier, raamdecoratie. Daarna maken we graag een afspraak om bij u ter plaatse te komen voor extra advies en correcte opmeting.

Laatste nieuws

Showroom

2023-11-30

Maak uw afspraak

Lees meer

Aanpassing openingstijden

2023-07-09

We passen onze openingstijden aan. Past het niet om ons een bezoekje te brengen tijdens de openingstijden? Bel ons gerust op om een afspraak te maken op een ander tijdstip dat past in uw agenda!

Lees meer